Congrats 50 That`s a Big Number med Altenew stencil

Denna veckan har jag gjort ett grattis kort med hjälp av en stencil från Altenew, borstarna från Tim Holtz,  några Distress dynor och stämplar från hÄnglar & Wings.

Här ser ni vad jag tagit fram för några läckra färger och det härligt stora siffrorna från hÄnglar & Wings. Den svarta grillen har jag tagit ut med min Silhouette Cameo 2, så himla skönt att kunna ta fram något speciellt då jag inte äger varken en dies eller stämpel med en grill.

Här ser ni en närbild på både den fina stencilen från Altenew och mina stämplar som jag använt från hÄnglar & Wings, där jag har stämplat med Archival Ink-Jet Black och 50 har jag även Clear embossat. För att inte bara få en vit bakgrund upptill har jag droppat med Distress Ink samma som jag använde till stencilen och fått lite färgade ”vattendroppar”.

På insidan har jag matchat den gröna bakgrundsfärgen och stämplat med Letter It stämpel set, sen då jubilaren har två intressen Grilla och Fotografera så hittade jag så passande en kamera en die-cuts från Kaisercraft, den som spar han har…

Det färdiga kortet till ytterligare en 50 års Jubilar. Jag gillar verkligen den härliga stencilen från Alternew och har ni inte provat det härliga borstarna från Tim Holtz så tycker jag att ni skall göra det.

 

Material:
Altenew Stencil 6X6 – Sketched Lines
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
Tim Holtz Distress Retractable Blending Brush 2/Pkg
Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – Celebration
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Mermaid Lagoon
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Twisted Citron
Silhouette Cameo 3 Electronic Cutter
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Lets Go

 

Det var mitt bidrag den sista måndagen i maj ha en riktigt härlig dag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *