Art Daily från Finnabair

Här kommer ett uppslag i min Art Daily från Finnabair, där jag använt mig ut av ett foto på mig som jag tagit med Snapchat. efter det föreställer kristaller på fotografiet, så tänkte jag att jag kan använda mig ut av kristallerna från Prima.
Jag har börjat med att lägga gesso, med hjälp ut av en palettkniv, på det stället där jag ville ha färgen sen. Färgerna jag har använt mig ut av är Finnabairs Impasto Paint, Snow White och Pitch Black  Dessa har jag sen även blandat för att få en fin grå nyans. Med hjälp ut av en ut av Finnabairs stenciler, Iris Tapestry, har jag sen applicerat Icing Paste Old Silver.

För att bygga lager på lager sen så har jag använt mig ut av band och spets i silver och svart, som jag hade bland mina gömmor. Kristallerna gör sig tyvärr inte helt rättvisa på fotot, jämför med i verkligheten. De gnistrar mycket mer i verkligheten.  Jag har stämplat en form ut av ram runt färgen med hjälp ut av stämplar från Finnabair.

Har använt mig ut av vit och svart akrylfärg, som jag har spätt ut med vatten, för att skvätta runt motivet. Och avslutat med Glitter Stickles i silver på sina ställen för att få det att glittra lite till.

Tack för mig, och nästa gång vi syns är vi redan framme i juni månad.
Prima Finnabair Stencil 6X9 – Iris Tapestry
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Pitch Black
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Snow White
Prima Art Daily Planner Insert 6X7.7 W/36 Pages – Creation
Prima Art Daily Planner Rubber Stamps – Carte Postale
Prima Art Daily Planner Sticker Pad 4.5X7.5 12/Pkg – Sentiments
Prima Art Ingredients Melange Art Pebbles – Diamond
Prima Finnabair Art Extravagance Icing Paste 120ml Jar – Old Silver
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Stickles Glitter Glue 18ml – Silver

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *