Ljuvlig serie!

IMG_E0065

Glad Midsommar på er alla! Hoppas att ni får en härlig dag med nära och kära.

Denna gången har jag lekt med en ljuvlig serie ifrån Kaisercraft. En serie i ljusa pasteller. Jag har endast använt mig av produkter från samma serie denna gången, Greenhouse. Kaisercraft gör det väldigt enkelt att skapa, då de har så kompletta serier. Alla papper går ihop med alla papper i serien och dekorationerna är fina och många! Både ord och figurer.

IMG_E0064

På den översta layouten använde jag mig av en kantskrapa för att få till lite slitna kanter.

Hoppas att ni får många jordgubbar idag och att vi ses om två veckor!

Material

DiP Scor-Tape – 1/5inch 5mm
Greenhouse
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Tim Holtz Thread Cutter / Paper Distresser

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *