Layout med Kaisercraft Two Souls

Kaisercraft Two Souls är väl egentligen en bröllopsserie. Men tonerna i pappren och även dekorationerna passar verkligen med vilket foto som helst. Så härligt fina gråa toner i serien som passade perfekt med Distress oxiderna.

När vi var i Lomma på DT träff för några helger sedan så provade jag för första gången någonsin att sy på en layout med en symaskin. Inspirerad av vårt härliga DT gäng behövde ju även jag prova denna fantastiska maskin.

På layouten så använde jag först mina nya oxide sprayer och sprayade bakgrunden med dem.
Därefter så skar jag de två större vimplarna av två olika papper, hällde ut alla dekorationer på bordet och dekorerade layouten helt och hållet på bordet, men fäste ingenting. Sedan tog jag kort med telefonen, för att veta vad allting ”satt” på layouten. Till sist så fäste jag vimplarna lite lätt och gick bort och satte mig vid symaskinen.

Vilken lycka! Fantastiskt roligt och enkelt. Sydde med en lite grövre tråd, så himla roligt har inte sytt sen syslöjden i skolan. Tack DT Lena som förevigade detta ögonblick.

Allra sist så tog jag fram mitt foto i mobilen och satte dit alla dekorationerna på sin plats, precis som jag hade dekorerat med före jag sydde på layouten.

Material
Echo Park Lost in Neverland Stencil – Come Fly With Me
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Broken China
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Squeezed Lemonade
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Worn Lipstick
Kaisercraft Two Souls Double-Sided Cardstock 12X12 – My Heart
Kaisercraft Two Souls Double-Sided Cardstock 12X12 – Tuxe
Kaisercraft Two Souls Double-Sided Cardstock 12X12 – White Rose
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Two Souls

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Layout med Kaisercraft Two Souls

  1. Pingback: Layout med Maja Design Denim & Girls |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *