Altenew – Washie Tape

Hej, där i sommarvärmen. Dagens kort har jag använt mig av bred, riktigt bred washie tape som jag har målat med Illustratorpennor, lite som att måla i en målarbok. Ett kort är lite ljusare än det andra. Här kan man variera färgerna precis hur man vill. Jag delade, skar av, ett Sheenapapper på mitten. Bigade i mitten och vek till en kortbas innan jag satte på washie tapen, det gjorde jag för att det skall gå att ”stänga” kortet utan att det skall strama i tapen. Stansade ut ”Tank you” och ”Congrats” i guldigt papper. Stansade även ut orden ett par gånger i lite tjockare akvarellpapper som jag limmade ihop på varandra för att de skulle ”komma upp” lite. Jag använde mig av lim för då har jag möjlighet att justera ordet så att det kommer ”rakt” över varandra innan de torkar.

Plockade även fram några blommor som jag tidigare har gjort i Art Foam HÄR kan du se hur jag gjorde blommorna.

Satte även en bit med washi tape i kortet i kanten.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Altenew Washi Tape 175mm – Botanical Rhapsody
Altenew Die Set – Simply Thank You
Altenew Die Set – Script Words
Tim Holtz Paper Stash Stock Cardstock Pad 8X8 36/Pkg – Metallic Kraft
Kaisercraft Decorative Die – DIY Flora Pansy
Kaisercraft Decorative Die – DIY Flora Leaves
Kaisercraft Art Foam
Spectrum Noir Illustrator
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Scor-Pal Measuring

Ha det så gott tills nästa vecka.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *