kort med Distress och Concord & 9th stämplar

Hej! Idag har jag maskat mitt akvarellpapper med Post It lappar så bara en liten remsa har varit synligt och sedan färgat in det med två olika distress oxider. Svätte även lite vatten på som jag sedan sög upp med ett papper.
bild1
Jag stämplade en av texterna som följde med setet längst ner på kortets högra sida.
bild2
Jag skar ut husen som jag målat med distress ink, med hjälp av diesen och skar av den längst ner med hjälp av min skärmaskin. Tyvärr finns inte just detta set från Concord & 9th kvar men ring butiken och hör efter när den kan komma in igen.
bild3
Satte husen med hjälp av 3D kuddar över det målade på kortet och limmade fast det hela på en kortsomme.
bild4
Det var allt för idag, ses om 14 dagar. Kram <3

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Concord & 9th Clear Stamps 6X6 – City Stacks

Distress Oxide
MISTI Stamp Tool
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

VersaFine Ink Pad Onyx Black

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *