Pink Paislee nya fantastiska Kollektion Indigo&Ivy

Denna veckan har jag fastnat för Pink Paislees nya härliga blåa kollektion Indigo & Ivy, så himla fina mönsterpapper, dekorationer, Die-cuts, Stickers och Chipboard.

Här ser ni det fina Mönsterpappren som jag valt för att göra mina kort denna veckan och även ett paket med Die-Cuts fick följa med mig hem och som tur var så hade jag matchande cardstock hemma 🙂 .

Jag började med att göra en bakgrund på ett vanligt offwithefärgat cardstock med att spray två olika Color Mist, det svåra här att stoppa för det är så roligt att se bakgrunden växa fram.

Här har jag klippt förhand det fina fjädrarna som finns på mönsterpappret #10. Kanterna har jag svärtat med Versa Colors Pinecone och sen har jag lagt en guldtråd under mina fjädrar.

Det färdiga kortet med min Color Mistade bakgrund, Die-cuts och mina handklippta fjädrar.

När jag ändå höll på så gick jag loss i min Die-Cuts påse och både Polariodramen, fjärilen och den lilla texten ”The best” kommer där ifrån. Till detta har jag matchat med mönsterpappet #5 både fram och baksidan. Även här har jag satt lite sytråd under min fjäril denna gången.

Mitt tredje kort har jag med ett Craftfärgat cardstock och även här har jag sprayat på mina Color Mist. Här har jag också plockat ur min Die-cuts påse och sedan har jag även här klippt Fjärilarna förhand. Här gäller det ju att försöka få dem att passa ihop igen..

Det färdiga kortet och denna gången är det Mönsterpappret #3, några Die-Cuts, guldtråd och Color Mist.

 

Material:
Pink Paislee Ephemera Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – Indigo & Ivy
Pink Paislee Indigo & Ivy Double-Sided Cardstock 12X12 – #10
Pink Paislee Indigo & Ivy Double-Sided Cardstock 12X12 – #5
Pink Paislee Indigo & Ivy Double-Sided Cardstock 12X12 – #3
Kaisercraft Self-Adhesive Pearls 50/Pkg – Champagne
Tonic Studios Titanium Needlework & Detail Craft Scissors
VersaColor Pigment Inkpad 1´ Cube pinecone

 

Jag verkligen älskar det härliga färgerna i Indigo& Ivy och jag kan bara säga köp den härliga serien och bara njut av att skapa med den. Det skall bli spännande att se vad ni gör men denna serie.

Ha en riktigt härlig måndag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *