Art Journal med Dylusions

Idag visar jag Er ett uppslag i min stora Art Journal från Dylusions. Tänkte att vi lite smått kan börja med lite jultema.
Jag älskar verkligen att ”doodla” med en vit penna på svart papper. På detta uppslaget har jag börjat med att måla hela uppslaget svart med Dylusions akrylfärg.
Därefter har jag tagit en stencil med snöflingor och doodlat med en vit penna igenom. jag använder mig nästan uteslutande ut av Dylusions acrylic paint pen. Jag tycker den är underbar att jobba med. Men naturligtvis kan man använda vilken vit penna som helst, så länge man själv är nöjd.

Alla stämplarna på uppslaget kommer från Dylusions. Dessa har jag stämplat på vitt papper och klippt ut. Granen har jag byggt upp med en stämpel som jag klippt flera gånger, och sen limmat dit i flera omgngar.

Det var allt för mig denna gång. Scrappa lugnt, så ses vi om två veckor igen.

Materiallista:
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Kiss Me Under The Mistletoe
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Elf Improvement Class
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Snowflake
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – I Can See Clearly
Dylusions Creative Dyary Mini Glue Sticks 3/Pkg
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *