Minialbum med tema Höst, Simple Story Autumn Splendor

Det senaste har det blivit många layouter och kort och inte så många minialbum något som egentligen är det bästa jag vet att pyssla med. Men album tar mer tid och ont om tid är det gått om i vår familj med barn och mycket fritidsaktiviteter och sporter.

När jag såg Autumn Splendor från simple Stories var jag bara tvungen att köpa dessa underbara papper i olika storlekar. Efter att ha bott en längre tid i varma Asien så ÄLSKAR jag årstiderna och just oktober är en STOR favorit, kalla friska härliga dagar med både regn och sol,  allting i naturen skitfar färg, och man kan mysa inomhus med tända ljus. Underbart!

Min utmaning till mig själv i oktober är att pyssla lite varje dag och göra en sida i mitt minialbum varje dag. En oktober daily helt enkelt så att jag kan få lite tid att pyssla bland alla träningar och kvällsmöten.  Ni kan följa fortsättningen här på lördagarna i oktober.

För mig är det viktigt att det är vackra papper som är enkla att jobba med och som passar mitt tema. Albumets storlek är 6×8. Precis lika stort som Simple Stories paper pad. Med andra ord så har jag ”gratis” 24 sidor i mitt album genom att använda hela blocket på en gång.

Man kan fråga sig varför jag inte har gjort någon specifik binding eller använt några ringar eller annat för att binda ihop mitt  album. Min tanke här är att jag bestämmer det när Albumet är klart för då vet jag hur tjockt det blir. Något som är bestämt innan dock är att jag kommer använda både fram och baksidorna  på dessa underbara papper där det passar.

Plockade ihop ett ”höstkit” med dekorationer från Prima, Simple stories och underbara stämpelset som passar temat från Concord and 9th och Rangers Letter it.

Albumets framsida, för att inte tappa bort några papper så har jag satt fast det med en klämma under arbetets gång.

På framsidan har jag stansat ut en cirkel  för att skapa en dimension och klippt ut höst kransen från ett papper. som ni ser så har jag även använt mig av samma papper på första sidan inne i  albumet för att det passade perfekt som titel och även skapade en dimension.

Viktigt när man skapar STORA hål i sina mini album är att man tänker på vad som händer på baksidan av pappret. Det här kommer jag nog ändra under resans gång men så här ser det ut just nu.

Första uppslaget i mitt album kunde inte bli så mycket bättre. Passar perfekt helt enkelt!

Material 
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 24/Pkg – Autumn Splendor
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Autumn Splendor
Simple Stories Mini Sticker Tablet 12/Pkg – Autumn Splendor
Simple Stories Journal Bits & Pieces Die-Cuts 57/Pkg – Fall Farmhouse

Önskar er alla en riktigt härlig Lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *