Girls rule the word

IMG_1714

Om ni var här inne i onsdags så såg ni denna serien redan då, men då jag hade så roligt att skapa i denna serien så bloggar jag den även idag! Detta är dottern på väg till midsommardansen! Nu har hösten kommit på riktigt, vilket är mysigt, men jag saknar sommaren lite när jag ser korten på dessa layouter.

IMG_1715

Detta kortet! Jag älskar det! Så mycket kärlek och man kan riktigt höra deras skratt när de springer mot vattnet. Detta kortet fick jag av dotterns bästa väns mamma, kortet tog hon i somras när hon tog med sig flickorna och bada.

IMG_1711

Den första bästa vännen! Minns ni vem som var er första vän, har ni kontakt än? Min första bästa vän heter Jenny och vi har kontakt även nu. Jenny bor idag i Australien sedan 9 år tillbaka. Jag och hon var i Australien 2007 ihop och hon blev inte så förälskad i landet som jag blev. Men hon återvände 2011 och sedan dess har det blivit hennes hem. Hon kommer hem ibland som tur är. Vänner! Det är något av det bästa som finns!

IMG_1713

Hoppas att ni får en härlig helg och att vi ses om två veckor igen!

Material
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Echo Park Teen Spirit Girl
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 89/Pkg – Colorful Phrase
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 121/Pkg – Hello Friend Phrase

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *