Love for Autumn med Simple Stories Autumn Splendor

Denna veckan har jag varit på CiLi in Papers och fastnade för den nya höstkollektionen från Simple Stories Autumn Splendor, härligt mustiga höstfärger att jobba med.

Här ser ni mina mönsterpapper och det fina Die-Cutsen som jag valde att köpa tillsammans för att kunna dekorera min kort med.

Här har jag lagt en stencil från Dina Wakley och tagit fram en härlig mossgrön Distress Paint för att färga in mitt Craftfärgade cardstock.

För att gör lite skuggor på mina löv, har jag lagt min stencil lite off och tagit en svart/grå kolpenna som jag hade bland mina pennor..

På insidan har jag stämplat med hÄnglar & Wings Stora Siffror och med Archival Ink Jet Black.

Det färdiga kortet blev så här ett höstinspirerat 50 års kort till våran kära Katalin <3 .

Denna bakgrunden blev till när jag gjorde rent min stencil från och det första kortet med Distress Paint, glöm inte bort att det finns massor av färg kvar som du faktiskt kan använda igen. Det som blänker i bladen är lite Nuvo Mousse som jag lagt på för att få en effekt.

På mitt sista kort har jag satt en fjäril som dekoration för att ytterligare matcha mönsterpappret som jag valt som bakgrund. Fjärilen är bara halv, eller ensidig och för att få en effekt av att den ser ut att flyga har jag gjort den dubbel och fäst den stämplade fjärilen på ena sidan.

     

Här ser ni att jag har gjort den halva sidan ”dubbel” genom att låta vika cardstocket dubbelt och låta diesen ligga lite över kanten så att det blir ett liten glipa över vikningen. Sen har jag satt min stämplade fjäril på uppåtsidan så att den ser ut att flyga.

Det färdiga kortet med min fjäril på kanten av kortet även om jag kanske inte normalt förknippar hösten med just fjärilar.

 

Material:
Simple Stories Autumn Splendor Double-Sided Cardstock 12X12 – 3×4 Elements
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 48/Pkg – Autumn Splendor
Simple Stories Autumn Splendor Basics Double-Sided Paper Pack 12X12 – Crimson/Do
Simple Stories Autumn Splendor Double-Sided Cardstock 12X12 – Season of Change
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Big Leafy
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Forest Moss
Derwent Inktense Pencil – 2100 Charcoal Grey
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Lemon Sorbet 805N
Wendy Vecchi Make Art Stamp Die & Stencil Set – A Million Thanks

 

Visst är det härligt med alla färgglada löv som man ser överallt nu, oktober är en färgsprakande månad så passa på att ta en härlig promenad och njut av hösten när den är som bäst.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *