Scenstämpling med Crafters Companion

Hej,

Idag tänkte jag visa Er två kort jag gjort med sk scenstämpling, där man använder sig mest ut av siluettstämplar. Jag har vart på scrapträff i helgen som varit, och då gick jag en kurs för Yvett Jensen, där hon lärde oss att göra scener med siluettstämplar. Detta är mina första försök, på egna ben. Så himla roliga att göra.
Bakgrunden är gjort med Distress Oxide, färgerna jag har använt är Faded Jeans, Dusty Concord och Festive Berries.
Jag har ”stämplat” med dynan upprepade tillfällen på min glasmatta som jag har som underlägg, sen har jag sprayat med vatten på, och sen har jag tryckt ner papperet i färgen. Detta har jag sedan gjort upprepade gånger, med de olika färgerna. Dock så har jag torkat varje lager i mellan med hjälp ut av en värmefön.

Stämplarna jag har använt mig ut av är Crafters Companion, Enchanted Christmas. Jag har stämplat med svart VersaFine, och för att skapa lite djup i motivet så har jag stämplat 2-3 med samma färg, och på så sätt blir granen svagare och hamnar då bakom de andra.

Månen är gjorde med en rund mask som jag sedan har färgat runt med en mörk Distress Oxide dyna. Sen har jag använt mig ut av en vit penna och en glitterpenna för att skapa lite highlights.

Tack för mig för denna gång, vi ses nästa vecka.

Sara Davies Enchanted Christmas Acrylic Stamp – Simply Stags
Sara Davies Enchanted Christmas Acrylic Stamp – Magical Pixies
Sara Davies Enchanted Christmas Acrylic Stamp – Forest Foliage
Sara Davies Enchanted Christmas Acrylic Stamp – Fantasy Forest
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Festive Berries
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Dusty Concord
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Faded Jeans
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Scenstämpling med Crafters Companion

  1. Inga skriver:

    Ååhh,!! så fint, lite som Lavinia ? gillar detta att smoosha med bakgrunden, och väldigt fina motivstämplar // Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *