Dylusions Dyalog Cover – Vision

Jag har ju många olika art journal böcker. Nu har jag skaffat mig en till eller nja några till. Köpt ett Cover och sedan köper man olika mindre böcker och sätter inuti. Denna storleken är behändig att ha med på resan, eller om man sitter och väntar på något, så kan man doodla lite.  Det finns med vita, svart, randiga, pricka och lite mönstrade insidor. Det finns 16 olika varianter och några olika cover.

Här har jag börjat i den svarta. Först ritade jag med vit penna runt stencilen Maisie. Därefter har jag använt stencilen Stencil It, det är en stencil med 4 olika mönster på. Sist ritade jag små streck innanför ytterlinjen på Maisie.

Material:
Dylusions Dyalog Cover 5.875X8.75 – Vision
Dyan Reaveleys Dylusions Dyalog Insert Book – Black #2
Dylusions Dyalog Stencil – Stencil It
Dylusions Stencils 5X8 – Maisie
Dylusions Paint Pens 2/Pk

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *