Härliga hösten!

IMG_2421

Nu är det  inte många dagar kvar till jul och jag har gjort alla mina julkort och skickat iväg dom. Nu har det varit mycket jul pyssel , så när jag fann detta härliga kort på höstens härliga färger ville jag scrappa den. Så sagt och gjort, det fick bli en höst layout såhär 4 dagar innan julafton.

IMG_2423

Använde mina löv dies som var en av de första diesen jag köpte från Lawn Fawn. Visst har dom härliga detaljer löven? Verkligen superfina löv, tycker jag!

IMG_2422

Idag gick barnen på julledigt, så ikväll blir det lite extra mys för att fira in jullovet. Jag vill även passa på att säga God jul och Gott nytt år till er! Det viktigaste är inte vad som ligger under granen utan tiden vi ger till varandra. Ta hand om er och försök att njuta !

Material
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Autumn Splendor
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Leaves
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 121/Pkg – Hello Friend Phrase
Vicki Boutin Sticker Book 154/Pkg – Color Kaleidoscope
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 89/Pkg – Colorful Phrase

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *