Julklappsetiketter

Vi brukar köra vanliga klister julklappsetiketter och det fungerar ju bra tills de tar slut.  🙂 Vilket mina gjorde. Jag slog precis in mina sista julklappar så kände inte direkt för att köpa en helt nya karta med etiketter som ska ligga någonstans i ett år.. Hm har ett rum fullt med pyssel visst skulle jag kunna pyssla ihop några etiketter?

Tog lite rester från när jag jobbade med Maja Design tidigare här i december. Jättehärlig serie!  Jag hade tomten över från ett papper, den passade perfekt att piffa upp paketet med och en rund stans från Lawn fawn och stämplar från hÄnglar and Wings och vi är hemma!

IMG_2345.jpg

IMG_2348IMG_2358IMG_2349IMG_2357

Material
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Liten Jul A7
Maja Design Holiday in the Alps 12X12 – Winter Ephemera
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Maja Design Holiday in the Alps 12X12 – Santa Claus
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed

Önskar er all en mysig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *