Tonic Studios jordekorrar – Grattis till nya jobbet!

Har blivit väldigt förtjust i dessa jordekorrar från Tonic Studios. Jag har stämplat och färglagt dem både med alkoholbaserad samt vattenbaserad färg i omgångar, och just på detta kort så har jag faktiskt blandat motiven så här är det färglagt med olika tekniker. Jag tycker det fungerar jättebra – inte behöver man hålla sig till en viss teknik på kortet om man inte behöver. I detta fall behövde jag inte, men det kan ju finnas de gånger det inte fungerar då man inte kan blanda vattenbaserad dyna med vattenbaserad färg t ex.

Jag har gjort en bakgrund med blå Distressoxider. Framför bakgrunden har jag satt en panel som jag stansat ut tre cirklar ur. Tror det finns dies som stansar ut hål ur en panel  på detta viset, men det är ju superenkelt att göra själv och dessutom kan man ju variera storleken på hålen samt var och hur man sätter dem.Om man lägger på Distressoxider i flera omgångar, och låter färgerna torka imellan lagren, får man denna fina effekt. Man kan faktiskt se lagren och det blir ett djup i bilden som jag tycker påverkar helhetsintrycket. Två av motiven har jag valt att sätta direkt på bakgrunden så att de tittar fram ur hålen. Hjälmen har fått sig ett lager med 3d-lack.Det sista motivet fick sitta på framsidan av panelen istället :-).

Det var allt från mig denna veckan.
På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Tonic Studios Adorables Stamp Set – Go For It Gopher 2576EUS
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60
Bazzill Cardstock
Tonic Studios Layering Dies – Circles 481e

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – The Classics
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Tropicals
Spectrum Noir Illustrator
Tonic Studios Nuvo Crystal Glaze 50ml

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Gemini stansmaskin
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *