Planner med One Canoe Two

Ja och jag har fastnat i träsket av planners och jag är kär i mina nya Classic planner.  Eftersom jag är nygammal på det här med planner så ville jag köpa en och prova lite först. Fastnade för uppslaget men kände väl kanske att alla rubrikerna på högra sidan inte riktigt passade. Vilket resulterade i att jag dekorerade lite över några av titlarna.

Kom på att förutom alla underbara Mambi stickers så kan man ju faktiskt använda sina die cuts och stickers också. Så blev det för två veckor i Januari.

Vi får vårt nya Hus i Januari och vad passar då bättre än en hus ”thickers”?

IMG_2640IMG_2639

Försökte få till en bild utan att det blänker det var inte så enkelt.IMG_2638

Material
Me & My Big Ideas CLASSIC Happy Planner – Painterly
One Canoe Two Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – Willow
One Canoe Two Saturday Afternoon Thickers Stickers 56/Pkg – Phrase & Icons
Dear Lizzy Cardstock Stickers 69/Pkg – She´s Magic

Önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *