Inför Alla hjärtans dag!

IMG_E3271

Hej på er! Om två veckor är det alla hjärtans dag! Firar ni den dagen? Jag köpte lite stämplar från Lawn Fawn senaste släpp och temat på dessa var kärlek! Kärlek! Finns det något vackrare än det? Kärlek till en vän, en käraste, ett djur. Oavsett vad man älskar så är det en underbar känsla! Idag bjuder jag på två kort som jag har gjort och skickat till två av mina bästa vänner!

IMG_E3272

Jag var ute och kollade efter inspiration på Instagram och då fann jag kortet ovan, så det har jag gjort ”rätt av” från en bild på insta. Tror det var från Lawn Fawn´s egna konto. Detta kortet inspirerade mig sedan till att göra kortet nedan.

IMG_E3273

Är inte texterna underbara?! Detta kort har jag färglagt med Distress Oxide dynor. Jag tar och drar stämpeldynan mot en akrylkloss , sprayar vatten på klossen samt över pappret. Sedan tar jag en pensel och lyfter färg från akrylblocket till pappret!

IMG_E3274

Hoppas att ni har en härlig helg framför er!

Material
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Walnut Stain
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Iced Spruce
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Abandoned Coral
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Carved Pumpkin
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Mustard Seed
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Mowed Lawn
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Seedless Preserves
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Peacock Feathers
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – You’re Just My Type
Lawn Cuts Custom Craft Die – You’re Just My Type
Lawn Fawn Custom Craft Die – Foursquare Backdrop Portrait
Lawn Fawn 3X6 Acrylic Stamping Block W/Grid
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Love Poems

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *