Katter – Tim Holtz

Hej! Idag visar jag två kort som jag har gjort med Tim Holtz’s nya stämplar Snarky cat, CMS392 som kommer till butiken inom kort. Chefen Cicci var på den stora CHA mässan i Phoenix, USA i januari. På den mässan såg hon mycket kul pysselsaker som kommer löpande nu under våren. Företagen släpper inte allt med en gång, de släpper produkterna lite pö om på (kanske är bra för oss scrapptokiga som gärna vill ha det nya ;)). Plånboken är inte lika givmild som vi kanske hade önskat till allt det vi villhöver :). Cicci fick med sig några stämplar som ”prov”. Vi DT-tjejer dök på dem genast.

Det första kortet är med en katt med klös. Stämplade katten på ett Sheenapapper, som jag även använde till kortstomme, ”maskade” över katten med en post-it lapp och la på en stencil som jag färgade in med oxidedynan, Vinttage photo. När jag tog bort stencilen färgade jag in lite svagare med samma färg. Katten målade jag med grå oxide och Illustrator penna. Skuggade lite med pennan. Drog några sträck från klorna över ”väggen”. Till sist satte jag tre droppar med Vintage Drops, och vag gör jag en liten stund senare? Jo, lägger ett papper över så att den släta fina ytan är pytts väck 🙁

Det andra kortet lade jag en tegelstens stencil och färgade in med festive berries (oxide). Katten målade jag med Illustratorpennor och klippte ut den och fäste den med 3D-kuddar.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Woodgrain
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bricked
Tim Holtz Snarky Cat CMS392 – länk kommer när den finns i butiken
Distress oxide
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Nuvo Vintage Drops – Saddle Bag 1301N
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #5
Darice Paste-On Wiggle Eyes
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Scrapbook Adhesives 3L Crafty Foam Tape Roll 4m – White
Scor-tape

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *