I Love You med Lawn Fawn

Denna veckan har jag förberett inför Alla Hjärtans dag och av en händelse hade jag fina Vicki Boutins härliga Field of Dreams, det här är vad jag tagit fram för att göra mina kort.

Min Nuvo mousse har börjat att torka även om jag har lagt dubbla lager med folie över moussen, efter tips om detta. För att fräscha till min Nuvo mousse sprayade jag med Distress Refresher, Tim Holtz påminde mig i veckan om att den fräscha upp alla vattenbaserade produkter. Och mycket riktigt det funkade 🙂 .

Här ser ni min Mousse som nu har blivit riktigt krämig efter några spray med Distress Refresher och som jag använder till min Vicki Boutin stencil.

Här ser ni en närbild på den söta Stud Puffin stämpeln med Lunnefåglarna och diesen från förra året med sex olika hjärtan med texter så där finns det många att välja på.

Mitt färdiga kort med mina två Cutie:s  <3 .

Här ser ni min Shaker-Tag som jag tagit ut det med följande hjärtan med Guldvellum och XOXO som finns med i samma die-set. Nu gäller det bara att klistra ihop allt.

Mitt sista kort med Shaker-Tag och Flaming-Go tillsammans med en hel del hjärtan så det här är mitt bidrag som inspiration inför Alla Hjärtans dag.

 

Material:
Vicki Boutin Double-Sided Paper Pad 12X12 24/Pkg – Wildflower & Honey
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Lemon Sorbet 805N
Tim Holtz Distress Refresher 57ml
Lawn Cuts Custom Craft Die – Heart Shaker Gift Tag
Lawn Fawn Custom Craft Die – Candy Hearts
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Flamingo Together
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Stud Puffin
Lawn Fawn Custom Craft Die – Valentine Borders
Grafix Vellum Assortment 8.5X11 40/Pkg

 

Äntligen är vi inne i Februari och nu längtar jag efter vår och SOL men det är jag nog inte ensam om..

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på I Love You med Lawn Fawn

  1. Inga skriver:

    Det du använt för att frächa upp mousse, går det att använda till Texture Paste också.? Har en helt torkad sådan burk, eller finns det nåt annat att liva upp den? eller köpa ny.
    Det var väldigt fint du gjort.

    • Pyssel Karin skriver:

      Hej! Om det är en vattenbaserad Texture Paste så kan du ju testa att spraya Refreshern, men är den väldigt torr så är det nog tyvärr att köpa en ny burk. Min Mousse var ju bara lite torr och tråkig.. 🙂 . Lycka till Pyssel Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *