Till min kompis kort.

Hej! Idag har jag hittat en rolig kortvikning Swing card som jag var tvungen att testa.(Mitt kort är i tum, hade lite svår att räkna om) Här är en youtube film om hur man gör, måtten är inte samma som de jag har på mitt kort men här är det i cm 🙂
Mitt kort är 7 1/2″x 5 1/2″.
Biga vid 3 1/4″ och 4 1/4″ , bara 1 1/2″ ner. Vänd pappret 180 grader och repetera.
Använd din papperstrimmer eller kniv för att skära ut snurrpanelen i mitten. Jag använde en blyertspenna för att rita ut var jag skulle skära innan jag skar, lätt att sudda ut sen. Skär en vertikal linje 2 1/2″ lång och 1 3/4″ in från vänster sida och 1 1/2″ från toppen och botten av pappret.
Skär sedan horisontellt från den vertikala linjen till den bigade linjen, hoppa över 1″ och skär sedan resten till den högra vertikala linjen.Gör sedan samma på bottenlinjen. Kom ihåg att inte skära mellan de bigade linjerna.
Nu kan du vika kortet som ett Z så mittenpanelen kan svinga ut.
2020-01-05-12.43.43
Jag plockade fram Maja Design pappret som jag klippte ut så de skulle passa panelerna.
bild2
Jag var tvungen att stämpla lite 🙂 Stämplade Till min kompis.
bild3
Nu så är kortet färdigt.Så här blev det liggande.
bild4
Här på baksidan av svingpanelen kan man skriva en hälsning.
bild5
Så här ser det ut stående. Det var allt för denna veckan.
Lycka till och så ses vi om 14 dagar.
bild6

Material:

Maja Design 6×6 Paper Pack – Denim & Girls
Bazzill Cardstock

InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt

MISTI Stamp Tool

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *