Dyan Reaveleys Dyalog Insert Book

På denna sidan i min Dyan Reaveleys Dyalog Insert Book har jag gjort ett riktigt enkelt uppslag. Först ritade jag på frihand en ram med en svart penna. Använde mig av tre färger för att göra en liten bakgrund innanför ramen. Färgade in med två färger på ett löst papper och på detta papper ritade jag runt stencilen Emmi som jag sedan klippte ut och klistrade fast.

Stämplade lite löv och en text med Ranger Archival Ink Pad – Jet Black.

Material:
Dyan Reaveleys Dylusions Dyalog Insert Book – Blank #2
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dylusions Paint 59 ml – Dirty Martini
Dylusions Paint 59 ml – Fresh Lime
Dylusions Paint 59 ml – Lemon Zest
Dylusions Paint 59 ml – Tangerine Dream
Dylusions Paint 59 ml – Squeezed Orange
Dylusions Stencils 9X12 – Emmi

Dylusions Clear Stamps 4X8 – Clearly Borders
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Old Is The New Black
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *