hÄnglar & Wings matchar Dina Wakley

Stämplarna med kvinnoansikten från Dina Wakley köpte jag för längesedan. Jag blev stormförtjust i dem direkt jag såg dem men sedan har de tyvärr blivit liggande oanvända. Häromdagen hittade jag dem i lådan, plockade fram dem och detta är resultatet.

Bakgrunderna har jag gjort med Spectrum Noirs Aqua markers. Jag ritade med pennorna på en bit overheadpapper, sprayade vatten på färgen och sen vände jag overheaden över mitt papper och smetade ut färgen, genom plasten, med fingrarna. En teknik man kan använda med olika sorters vattenbaserad färg och jag jobbar gärna med tekniken.Stämpelsetet heter Words in faces och det är precis vad det är – om man tittar noga finns det ett skrivet budskap i varje ansikte. Jag valde dock att lägga på ytterligare en text och de kommer från olika ”snorkiga set” från hÄnglar&Wings.Dessutom har jag använt ytterligare en produkt som bara stått och värmt hyllan hemma, i måååånga år – Gilding Flakes. Det är ”flagor”, förpackade i en burk, och jag valde att använda guldfärgade flakes.
Hur får man då flagorna att fastna på papperet? Det finns flera olika metoder men jag valde en enkel metod, jag använde limpenna med filtspets. Jag strök ut lim där jag ville ha guld och när det fått torka aningens la jag guldflagorna över, gnodde in och till sist blåste jag bort överflödet.Ett hett tips, väldigt hett, när man arbetar med Gilding flakes – andas inte för häftigt eller ännu värre – nys inte! Det ÄR verkligen flagor och en nysning skulle innebära ett rejält guldregn i rummet där man sitter ;-).

Detta var veckans kort från mig.
På återseende! Scrappa lugnt!

Lena/lenislenis

Material:

Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Words In Faces   
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #3   
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #2
Tonic Studios Nuvo Gilding Flakes 200ml – Radiant Gold 850N   

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4 
Bazzill Cardstock

Crafters Companion AquaMarkers
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
StazOn Solvent Inkpad Jet Black

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *