Tim Holtz underbara Snarky Cats

Som många ut av Er säkert redan vet, så var chefen i Phoenix, USA, i mitten ut av januari och kollade in den stora branschmässan Creativation. Men sig hem i bagaget hade hon Tim Holtz nya stämplar. Det har varit min tur att få leka lite med dessa nu. Jag älskar katter, så därför var det ju tvunget att jag satte tänderna i Snarky Cats.

Jag gjorde tre enkla och lika, men ändå olika, kort. Jag har stämplat katten i svart först, sen har jag maskat katten med hjälp ut av maskeringspapper. Efter det har jag använt mig ut av lite olika bakgrundsstämplar i grått, och avslutat det hela med en rejäl färgklick i form ut av Archival Ink Distresser.

Texterna är de som medföljer i kitet, och jag har valt att stämpla dem i samma färg som på bakgrunden.

Materiallista:
Tim Holtz Distress Ink Pad – Pumice Stone
Distress Archival Inkpad
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Ultimate Grunge
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 5PK – Stacked Postage
Inkadinkado Stamping Mask Paper 12/Pkg

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *