Dina Wakley Collage paper

Ibland är jag snabb att börja använda det jag köpt, tanken är klar redan innan jag går ur butiken och får nästan fortkörningsböter innan jag är hemma och kan sätta igång.
Men ibland är jag en riktigt slow starter,  så var det med denna 8×10 art journal med olika material på sidorna från Dina Wakley och tissue collage papprena med ansikten på, de har legat till sig ett bra tag. Men nu så, ett ansikte på var sida på första uppslaget som jag fäste med Multi medium matte från Rangers. Sedan fick det blir lite färg på sidorna och jag har använt 3 olika varma toner av acryl färg även dessa från Dina Wakley.

Det finns en bok som heter Media Collage Collective och ur den har jag klippt lite detaljer. Boken innehåller 60 sidor och det är 30 sidor med tunnare papper och 30 sidor med tjockare papper.

Texten är också tissue paper och runt de utklippta remsorna har jag svärtat med min svarta Big Bruch Pen, finns tyvärr inte kvar i butikens sortiment men tänker att en svart krita kan gå lika bra att använda så att man kan sudda ut lite i kanterna..

Material:
Dina Wakley Media Journal 8X10
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Faces
Ranger Studio Multi-Medium 113ml – Matte
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lemon
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Tangerine
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ruby
Dina Wakley Media Mixed Media Collage Collective
Dina Wakley Media Collage Word Pack – 2
Dina Wakley Media Brushes 4/Pkg

Och det var allt från mig idag syns på nya upptåg nästa vecka

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *