Dina Wakley Media Journal

Hej och april april på er. Idag hade jag tänkt att göra ett skämt skämt men fick inte till det så då visar jag en sida i min Media Journal istället. Det här med att kladda, klippa och klistra har blivit alltmer roligt.
Här har jag klippt ut en tag från Dina Wakley Media Mixed Media Collage Collective, men vänta det som fanns runt kom till användning på nästa uppslag. Tagen satte jag fast med washi tape. På juteväven använde jag för att få mönster en stencil och rikligt med färg så att den gick igenom väven till nästa uppslag.
Innan jag satte fast taggen hade jag målat lite med kritorna på akvarellpappret i samma färger som akrylfärgerna på väven.  Här använde jag en figur från Tim Holtz (ja han måste väl få vara med på något sätt) som mall och gjorde 2 gubbar och sedan fick originalet också komma med på sidan.

Här har jag klippt ut två fina bilder från boken som jag häftat fast på juteväven, huvudet under armen, ja det har man ju ibland. Sedan blev det lite fåglar innanför ramen som blev kvar efter utklippet av tagen, texten är tissue tape.

Material:
Dina Wakley Media Journal 8X10
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Mineral
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Marine
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Night
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 3
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1
Dina Wakley Media Mixed Media Collage Collective
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Gusts
Dina Wakley Media Stencils 6X9 – Flying Birds Masks
Dina Wakley Media Washi Tape – Set 1
Dina Wakley Media Collage Word Pack – 2
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White
Dina Wakley Media Brushes 4/Pkg

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *