Pirattema på standen med Lawn Fawn

Då var det min tur att blogga igen och jag kunde inte låta bli att ta ett av korten från senaste liven. Ahoy Matey är ett underbart set från Lawn Fawn! På detta kortet har jag tagit in lite små stämplar från andra set också för att få till min scen som jag ville. Lite stenar, ödla, blad, palmer och en fjäril.

De små söta piraterna ble utrustade med skattkarta, diamanter och en liten papegoja på hatten. Älskar att han har ett träben.

 

Stranden och himmeln har jag gjort med distress oxides. Lämna en liten vit kant emellan hav och strand så blir det en fin övergång. Nästan som det vita skummet som blir i strandkanten. Lite bruna prickar gör sanden mer verklighetstrogen tycker jag.

Låt oss fira denna dag är en härlig stämpel från Hänglar som jag använder ofta. Kan ju användas till så många tillfällen! Kul också med svenska texter till sina Lawn Fawn kort ibland tycker jag.

Ha en fin pysselvecka!

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Ahoy, Matey LF1411

Lawn Fawn Dies – Ahoy, Matey LF1412

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toucan Do It LF2603

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Mermaid For You LF1167

Lawn Fawn Stencils – Cloudy LF2250

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter #4

Spectrum Noir Illustrator

Distress Oxide Ink Pad

Echo Park Collection Kit 12X12 – Animal Kingdom

Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *