Hello

Hej. Kortet idag blev med Timpans tegelvägg (3D) och hÄnglar & Wings, människor. Använde Kraft-stock när jag embossade tegelväggen. Efter det så sandpapprade jag lite lätt på ”väggen” för att få fram en sliten och ruggig yta. ”Smutsade” kanterna med svart Distress Ink och Blending Tool. Människorna stämplade jag upp på akvarellpapper. Först stämplade jag med svart stämpeldyna och sedan med en embossingdyna som jag strödde Clear (embossingpulver) över. Här använde jag mig av min Misti för att få båda stämplingarna på exakt samma ställe. Sprejade med vatten över figurerna och målade med oxidfärgerna, flera gånger men torkade med fönen emellan. Eftersom jag har använt mig av embossingpulver så blir det som en lite högre kant så att inte färgen ”rinner över” kanterna. Olika höjd på 3D-kudarna bakom figurerna så att de står ”lite i en klunga”.

Insidan

Material:
White Stamping Card Paper A4
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Tim Holtz Idea-Ology Single-Sided Kraft Cardstock Pad 8X8 36/Pkg – Classic
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Människor
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Insidespepp
Altenew Die Set – Handwritten Hello
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear 
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad
Scor-Tape
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Stamping Tool
Tonic Tim Holtz Haberdashery Scissors 5
Sizzix Heat Tool Dual Speed

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *