Smooshing bakgrund med Primas Surfboard

Förra veckan fick ni så många bilder så denna veckan tänker jag att vi kör lite mindre men ändå hoppas jag att ni blir inspirerade. Det låg både lite spillbitar och Die-Cuts från Primas Sufboard från en tidigare veckas inlägg så detta blev grunden till mitt kort idag.

När jag ändå hade både spillpapper från Mönsterpappret och Ephemara Die-cuts så passade jag på att göra ytterligare ett kort. Bakgrunden har jag Smooshat med Color mist och sedan även skvätt lite Distress Ink som jag sprayat vatten på för att göra droppar. Några matchande Nuvo Drops och lite silverfärgad sytråd. Har du inga Color Mist hemma så går det bra med tex Distress Ink Spray, DIstress Ink pad eller någon annan färg som du kan Smoosha med.

Jag brukar använda en plastpåse (sorry jag vet man skall inte använda plast) och spraya färgen på denna se bild. Sedan är det bara att Smoosha på tills du är nöjd. Det svåraste är att stoppa och känna sig nöjd… japp bilden är tagen vid ett annat Smoosh tillfälle 😉 .

Det färdiga resultatet av så enkla medel som lite spillbitar och Die-cuts. Det gäller ju att ta tillvara på alla möjligheter och här blev det både snabbt och ett härligt Rosa resultat A la Karin <3 . Hoppas att det kan inspirerar till att ta tillvara på det som blir över.

 

Material:
Prima Surfboard Double-Sided Cardstock 12X12 – Sun & Fun
Prima Surfboard Ephemera 38/Pkg
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Bubblegum Blush 672N

 

Detta var mitt bidrag för inspiration denna veckan och mitt tips är att inte slänga alla man vet aldrig när det kommer till användning eller hur?!

Ha en riktigt härlig måndag.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *