Nya album från Simple Stories

Hej,

Idag visar jag lite mini LOs jag har gjort till mitt nya album från Simple Stories, som kallas Snap Flipbook. Den finns i två olika storlekar, 4×6 och 6×8 och jag har valt att jobba i den lilla, alltså den som är 4×6. Plastfickorna till denna är är antingen hela, 4×6 eller delade på mitten, alltså 3×4. jag har gjort två LOs i 4×6 och sedan även en som är 3×4.

Så här ser det svarta albumet ut på utsidan, enkelt svart, så du själv kan välja att dekorera det hur du vill.

Min första LO är på min katt Qurry och här har jag använt olika Distress medier, alla i samma färg, Cracked Pistachio. Jag har använt mig ut av både Oxide dyna, Ink dyna, Paint och Oxide Spray. Det var väldigt roligt då det blir väldigt olika trots att det är samma färg.

Här har jag en annan LO där jag använt mig ut av Maja papper i olika blå toner som jag stansat utmed hjälp ut av mina hexagon-dies från Tim Holtz. Sen har jag använt lite Oxide dyna genom en stencil och sen har jag skvätt med lite Oxide spray på.

Denna lilla LOn här nedanför är gjord parallellt med den första gröna, fast denna lilla mäter bara 3×4 tum.

Det roliga med dessa album är att de har ingen fast rygg, så du kan nästan ha i hur många plastfickor som helst. Sen passar de alldeles utmärkt till om du vill göra nåt liten projekt med foton som du kanske vill ge bort.

Det var allt från mig för denna gång, väl mött om två veckor igen.

Materialista:
Simple Stories Snap Flipbook Pocket Pages 4X6 10/Pkg
Simple Stories Snap Flipbook 4X6 – Black
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Stacked Tiles, Hexagons
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Cracked Pistachio
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Cracked Pistachio
Tim Holtz Distress Ink Pad – Cracked Pistachio
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Cracked Pistachio
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Broken China
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Roses

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Nya album från Simple Stories

  1. Inga skriver:

    Vilken kul grej! men hur sätter man fast plastfickorna?
    // Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *