Gel Printing Plate .:. Art journaling

Det blev lite småbitar över från min GeliPrinting när jag hade klippt ut mina tags.. Av detta klippte jag ut delar av cirklar som jag använde för att dekorera en artjournalingsida. Det är ju dumt att kasta något så fint.

Sidan handlar om vår fina kise Cosinus som nästan blev 17 år gammal. Han blev ganska trött på slutet och vi var tvungna att låta honom somna in. Det var så sorgligt och så vackert när vi tog farväl. Vi klappade honom och grät och sen kom veterinären och lät honom stilla somna in. Nu ligger han under en fin sten i sin favoritrabatt och vi saknar honom så mycket.

Jag har först klarat på vit och gul akrylfärg på den ena svarta sidan med en palettkniv. sen klippte jag ut halvcirklarna från mina geliprintleftovers. Jag dekorerade med papper och stickers från Vicki Boutin Kaleidoscope. Jag har använt en vit Poscapenna för att skriva Cosinus och sedan ritat i svarta prickar. Jag har limmat allt med Distress Collage Medium från Tim Holtz, Ranger, för den är så smidig att använda och torkar snabbt.

 

 

 

Material:
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg
Ranger Gel Plate Brayer – Small

Dina Wakley Akrylfärger
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Stickers 6X12 102/Pkg – Accent & Ph…
Vicki Boutin Single-Sided Paper Pad 6X8 24/Pkg – Color Kaleidoscope
Posca PC-3M White
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Cardstoc…
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Cardstoc…
Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat 1914E
Tim Holtz Distress Collage Medium 59ml

 

#Scrapbooking #DESIGNinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk #DinaWakley #GelPrinting #Geliprinting #GelPlates #Dylusions #ArtJournaling

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *