Test med dubbelsidigt klisterark

Hej.  Idag tänkte jag testa den nya Double Sided Adhesive Sheets från Tonic, hur den är i förhållande till Stick It. De är båda dubbelsidiga klisterark i A4 storlek. Båda förpackningarna innehåller 5 ark. Stick It är betydligt tunnare och fungerar med alla die skulle jag vilja säga. Tonic Studios dubbelsidiga ark är något tjockare men betydligt billigare. Till Tonics bör dien ha lite ”djupare” och vassare ”skärspår”. Jag har enbart använt Tonics dubbelsidiga klisterark till dagens kort. Klart godkänt ger jag det! Stick It har jag använt otaliga gånger tidigare. Stick It kan vara lite klistrigt och följa med i fingrarna om man har otur. Jag kommer att använda båda framöver beroende på vilka die jag använder – båda behövs 😉

Det första kortert testade jag de nya Gloss Sprayerna till bakgrunden – underbara. Ger en lite glansig yta. Vem gillar inte det 🙂 Använde några stenciler och lite stänk. Sedan var det bara att montera på den utstansade kransen med klisterarket under. Flickan med huckle satte jag med distans tape.

Det andra kortet har en bakrund från ett julpappersblock. Jag älskar papper med trästruktur och det kan man ha nästan jämt, haha inger behöver veta att det kommer från ett block med julpapper 😉 ”Kvist” kransen med klisterarket var inga problem att få ut. Inte de två ”hello” heller. Vårflickan satte jag fast med de nya 3D-kuddarna från Tonic. Vill testa om de håller måttet – än så länge gör de det.

Material:
Crafters Companion White Stamping Card
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Peace & Joy
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Tjej med Huckle
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Vårflickor
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis
Spectrum Noir Illustrator
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Funky Wreath 20-04
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 6
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 48
Dylusions Stencil 5X8 – Oti´s Orbs
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Olive
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Cheddar
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Lime
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – White
Altenew Die Set – Handwritten Hello
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Double Sided Adhesive Sheets A4 9760E
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads 5mm 9750E
Tonic Studios Nuvo Vintage Drops – Chocolate Chip 1300N
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter
Scor Tape
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Stamping Tool
We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool
Sizzix Big Shot och Flera olika stansmaskiner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *