Dylusions shimmer spray

Kan man ha för många sprayfärger? Shimmer sprayerna från Dylusions tycker jag är kul att jobba med och här har jag gjort ett uppslag i en Dylusions Black Creative Journal 8X8. Här har jag sprayat genom en stencil på högersidan sedan vände jag stencilen över till vänster sidan och då får man ju ett nytt mönster av färgen som låg på stencilen.

Jag låter shimmer sprayerna torka till sig i flera dagar innan jag börjar göra något på sidorna, de kan lätt smeta av sig annars. Här har jag dekorerat sidorna med bilder från Dylusions Collage Sheets – set 1, finns 2 olika set och det är många bilder i varje, bara att klippa ut de man vill jobba med. Tonic Tim Holtz Haberdashery Scissors 5 var jättebra att klippa med.

Även på denna sida är det klippblder och texterna kommer från Dylusions bigger back chat – set 2, finns även med vit text på svart botten. Bilderna har jag satt fast med Ranger Multi Medium Matte, men här är det viktigt att ni inte får medium på shimmer sprayen, för får ni det så ändrar sprayen färg.

Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Dylusions Stencil 9X12 – Tyres
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Fresh Lime
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Calypso Teal
Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 1
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – White Set 2
Ranger Multi Medium 113ml – Matte
Tonic Tim Holtz Haberdashery Scissors 5

Önskar er en trevlig midsommar, så syns vi här nästa vecka igen.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *