Maskrosbollar gånger tre – Tre kort av Anna

Hej alla fina! Anna här igen med lite glad inspiration. Jag har lekt loss med det underbara stencil-setet Dandelion Clocks. Både Britten och Karin har visat snygga kort skapade med det här setet men jag har en liten twist på det. Häng med så får ni se 🙂

Texterna är stämplade med texter från tre olika härliga set av hÄnglar & Wings.

Här har jag använt alla tre stencilerna i tre olika gröna Distress Oxider. Jag applicerade färgerna med en sån Blending Brush från Picket Fence Studios.

Här har jag tagit vara på färgen då jag rengjorde mina stenciler. Jag placerade bara min stencil på ett white stamping card och svepte över med en baby-wipe och vips så hade jag ett härligt lite ”smooth” motiv. Jag gillar att ta vara på all färg och inte bara skölja bort den.

Här är ytterligare ett alternativ, istället för att applicera en Distress Oxide tog jag lite Nuvo Glacier Paste lite random. Blev en lite härligt skir effekt. Så mitt tips är TESTA, lek loss och låt fantasin flöda. Det finns en mängd olika sätt att ge era stenciler och även andra grejer en ny look.

Material:

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Crafters Companion Layering Stencils – Dandelion Clocks
Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Sea Sprite 1904N
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mowed Lawn
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Twisted Citron
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Shabby Shutters
Picket Fence Studios Blender Brushes 4/Pkg – Broad
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Världens Bästa #2 A7
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Tacksam

Kram Anna


Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *