Geliprinting Tag .:. Dina Wakley Stamp

Häromdagen körde jag min allra första LIVE på CiLi in PAPERS FaceBooksida (den finns kvar här om du vill se den). Det var lite läskigt och nervöst men gick ganska bra. Min LIVE(-tutorial) handlade om GeliPrinting a.k.a. Gel Press Printing a.k.a. Gel plate Printing. Jag gjorde en massa tryck och ett av dem dekorerade jag till denna tag.

Jag har använt en av Dina Wakleys underbara stämplar – svårt att välja – hon har så många! Jag har dekorerat med Bigger Back Chat Stickers från Dylusions, Scriblle sticks och en Fude Ball Penna. Jag har också stansat ut ett hjärta från ett akvarellpapper som jag målat med akrylfärg (Dina Wakley Ruby red) och dekorerat med Tissue Paper.

Material:
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg
Ranger Gel Plate Brayer – Small

Dina Wakley Akrylfärger
Dina Wakley Stamps
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Vintage & Sketches
Dylusions – Bigger Back Chat Stickers
Tim Holtz Tonic Studios Glass Media Mat 1914E
Tim Holtz Distress Collage Medium 59ml
VersaFine Ink Pad Onyx Black

 

#Scrapbooking #CILIinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #RangerInk #DinaWakley #GelPrinting #Geliprinting #GelPlates #Dylusions

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *