Monokromatisk Rosa Tags med Lawn Fawn

Denna veckan har jag börjat med att göra en bakgrund och inspirationen kommer från Vicki Boutin som har gjort en bakgrund i en och samma färg men med olika produkter med alla i Distress linjen. Hon hade förstås använt det nya Speckled Egg och det hade inte jag men jag hade typ alla i produkter i var Picked Raspberry så det fick bli min färg till min monokromatiska bakgrund.

Det här är alla min Distress Picked Raspberry Paint, Stain, Oxide Spray, Distress Ink och Oxide dynor, stämplar, stenciler och Brayer. Det vita pappret som jag har som bakgrund är det underbara Stamping Card som tål mycket vätska utan att buckla sig.

Tyvärr så glömde jag att fota min färdiga bakgrund innan klippte isär den och så blev det tre Tags. Vickis Boutins Youtube film hittar ni HÄR på hur hennes bakgrund byggdes upp så får ni väl helt enkelt gissa hur min såg ut innan jag gjorde min Tags.

Äntligen har jag hittat ett tillfälle att få använda det fina stämpelsetet från Lawn Fawn och den söta kaninen har jag färglagt med Distress Ink och en vattenpensel. Wheeee!!

Här ser ni den söta björnen som håller på att lyfta med ballongens hjälp..

Det sista blev ett lite mindre kort som jag satte en liten Tag på och den minsta av det söta djuren en liten Mus. Bakgrunden till detta kortet har jag gjort med Tim Holtz  Cling Stamps som jag stämplat med Picked Rapsberry Oxide och Archival Ink.

 

Material:
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Halftone & Rings
Ranger Gel Plate Brayer – Small
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Tim Holtz Distress Oxide Spray 57ml – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Spray Stain 57ml – Picked Raspberry
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Really High Five
Lawn Fawn Custom Craft Die – Really High Five
Hero Arts Dye Ink Pad – Intense Black
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

 

Det här var mina tre Tags som jag gjort av min Monokromatiska bakgrunden och sedan använt det söta stämpelsetet från Lawn Fawn för att göra min Tags. Jag hoppas att ni vill blev inspirerade att göra en Monokromatisk bakgrund för det var riktigt roligt och resultatet kommer bli olika för varje gång du gör en bakgrund.

Ha en fantastisk måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *