Ranger ink .:. Simon Hurley Create Moln .:. på kort och ATC

Jag har hittat en kul ny stencil av Simon Hurley create som heter Scene maker. På den finns olika stenciler och masker som man kan använda för att skapa ett helt landskap. Jag har valt att bara använda molndelen på det här kortet och på mina ATC (Artist Trading Cards).

Först skapade jag molnen, som ni ser på den nedersta bilden, genom att flytta molnen successivt uppåt eller neråt (jag provade båda, kan ni gissa vilken som är vilken?). Jag använde en mjuk borste och Distress ink i ”molnig” färg (Tumbled glass).

Sen skar jag ut biten jag skulle använda på kortet och av resterna skar jag ut fem ATC-kort.

Kortet är väldigt enkelt; en fotomatta av blå cardstock, en vit kortbas, en detalj från en Ephemera som jag stämplade på och en shaker sticker. Jag tycker att det räcker så.

På ATC-korten har jag stämplat (Finnabairs olika stämplar), stänkt (Glossy spray) och till sist dekorerat med textremsor som jag färgat in med Distress ink och sedan ramat in med en penna. Jag har stämplat över gränsen mellan olika ATC för att få dem att hänga ihop mer som en serie.

Material:
Simon Hurley create. Stencils 6X6 – Scene Maker
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Prima Finnabair Clear Stamp 2.5X2.5 – Secret Notes
Prima Finnabair Clear Stamp 2.5X2.5 – Checker Texts
Prima Finnabair Cling Stamps 6X7.5 – Don´t Forget To Fly
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
Dina Wakley Glossy Sprays – White and Ocean
Stamping Tool
Ranger Ink Tim Holtz Distress ink
Jen Hadfield Shaker Stickers 7/Pkg – Hey, Hello

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Pink Paislee Ephemera Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – 5th & Monaco 
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black
Bazzill Basics Card Stock

#MittKreativaKaos #PaperCraft #Scrapbooking #creative #inspiring #crafting #CiLiinPAPERS #RangerInk #SimonHurleyCreate #DistressInk #DinaWakley #Finnabair  #ATC #ArtistTradingCard

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *