All heart!

IMG_5765

Hur har ni det ute i landet? Semester? Denna veckan har jag gjort 2 LO:s. Papperna kommer från de två nyare serierna Bloom Street och Let´s wander. Dekorationerna är från en något äldre serie, All heart. Jag har en cameo, men efter att vi renoverat hela vår källare har den inte kommit upp i mitt pysselrum igen. Så i brist på denna tog jag ett vitt papper som var så stort att min Big shot skulle klara av det på bredden. Sedan la jag på hjärtdies från Lawn Fawn och körde dessa om och om igen tills jag fick massa hjärtan.

IMG_5767

Flera av die cutsen i förpackningen är folierade, de skimrar när man vickar på pappret. Kan ses på bilderna ovan och nedan.

IMG_5768

IMG_5770

Hoppas att ni har en härlig helg framför er! Ta hand om er tills vi ses nästa gång!

Material
Crate Paper Ephemera Cardstock Die-Cuts 40/Pkg – All Heart
Lawn Fawn Custom Craft Die – Hearts
Lawn Fawn Custom Craft Die – Outside In Stitched Heart Stackables
Paige Evans Single-Sided Paper Pad 12X12 48/Pkg – Bloom Street
Vicki Boutin Mixed Media Backgrounds Paper 12X12 36/Pkg – Lets Wander
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Sizzix Big Shot White/Grey Starter Kit

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *