Be Awesome med Tim Holtz-Flower Shop

Denna veckan har jag använt det fina blommorna från Tim Holz stämpelset Flower Shop, det finns ju 3 olika blommor i setet och även en bakgrundsstämpel med text.

Här ser ni min bakgrund som jag har med en stencil och Distress paint, detta kommer att bli som en spärr när jag sedan lägger på färg över min bakgrund.

Här ser ni min torkade bakgrund och både stämplar, stämpeldynor och redskap som jag lagt fram för att göra min bakgrund färdig.

Här ser ni den färdiga bakgrunden med den softa blandningen av Rosa och Grått, läckert tycker jag.

Här ser ni en när bild på min stämplade blomma och det bakgrundsstämplarna som jag valt till detta kort. Blomman har jag även embossat med Clear embossing. Sen för att få ett lite mer spännande uttryck har jag lagt både emossingpulver och flakes från Stampendous.

Det färdiga kortet med Text-Be Awesome för vem vill inte vara grymt bra.  Det mest framträdande på kortet är ju den fina blomman men det är ju ändå bakgrunden så får själva blomman att riktigt framträda.

Mitt andra kort är gjort av att jag stämplat blomman och sedan embossat med clear embossing. Texten är stämplad med svart Achival Ink. För att vara mig har jag använt mig av ganska ovanliga färger som brunt..inte alls min färg men en snygg kontrast till den blå som jag valt här. Texten kommer från Big Talk-Snarky.

Det färdiga kortet som är en blandning av en Tag och ett kort. Bakgrunden har jag embossat med 3D embossingfolder för att få lite struktur och cardstocket är ett Dark Kraft. Här ser ni också att jag sprayat på med vatten som jag sedan lyft bort med papper för att det skall bli vita fläckar.

 

Material:
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Flower Shop
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Flourish
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Iced Spruce
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Broken China
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Antique Linen
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera
Vicki Boutin Wildflower & Honey Stamps & Dies – Wildflower
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky
Bazzill Classic Cardstock 12X12 25/Pkg – Dark Kraft
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Crafters Companion 5×7 3D Embossing Folder – English Rose
Stampendous Fran•táge Embossing Kit
Stampendous Frantage Encrusted Jewel kit – White
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

 

Hoppas nu att ni ser hur fina blommorna är i Flower Shop och på så många olika sätt sätt man kan använda dem.

Ha en superhärlig Måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *