Kort med BoBunny, Distress oxide och Simon Hurley stencil&mask

Hej! Idag har jag använt mig av dessa saker för att göra ett kort.
bild1
Den nya stencil & masken från Simon Hurley tror jag kommer att bli en favorit. Så mycket som man kan maska med hjälp av den, moln, gräs berg, sol, måne, stjärnor och fåglar. Här har jag bara använt molnen och endast en oxide. Tyvärr ser jag att den inte finns i lager just nu, men ring eller mejla affären så kan de ge besked när den kommer in igen.
bild2
Jag embossade fjärilstämplarna och målade dem med Kelly creates färger.
bild3
Har bara det ena setet av hennes 10 färger, men hoppas de andra snart är i affären igen, så jag kan beställa även dem. Klippte sedan ut fjärilarna och stämplade dem en gång till på kortet. Detta är så mycket lättare och så jag slipper jag att försöka klippa ut kroppen och spröten på fjärilen.
bild4
Målade fjärilarna med en glitterpenna, limmade sedan fast dem över de som jag stämplade på kortet och avslutade med en text. Hittade ett orange papper hemma som jag använde som kortstomme. Det var allt för denna veckan, vi ses om 14 dagar igen. kram <3
bild52

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

BoBunny Clear Stamps 4X6 – Beautiful Butterfly
Simon Hurley create. Stencils 6X6 – Scene Maker
Ranger Embossing Powder 34ml – Clear
Kelly Creates Liquid Watercolor Set 5/Pkg – Set 1
Distress Oxide

MISTI Stamp Tool
Sizzix Heat Tool Dual Speed
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *