So Much To Be Thankful For – Layout av Anna

Hej fina vänner! Anna här med er idag för att dela med mig av en ny layout där jag lekt loss med KaiserCrafts nya kollektion Fallen Leaves och Dina Wakely’s Gloss Spray’s. Den här gången föll valet på lettersize-formatet, 8.5″x11″.

Jag började med att spraya tre olika kulörer av Gloss Sprayen, en färg i taget och så lät jag färgen rinna ner lite genom att resa pappret strax efter att jag sprayat. Sedan fortsatte jag med dom två andra färgerna, en och en. Efter detta fick min bakgrund ligga och torka tills det var helt torrt och jag använde faktiskt inte någon heat tool för att påskynda torktiden då Dina Wakely avråder från det eftersom den lätt kan bubbla upp sig då.

Då sprayen torkat arrangerade jag mina lager av papper, foto och dekorationer och så blev det såklart några sömmar med min gamla hederliga symaskin också, haha! Sedan var det klart, enkelt och stilrent men ändå fyllt av färg i vanlig hederlig Anna-anda.

Material:

Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Natural/Classic
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Fallen Leaves
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Fallen Leaves Icons
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Olive
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Marine
Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – Cheddar
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads 12mm 9751E
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E

Anna xoxo


Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *