Altenew Wallpaper Art

Ibland blir det väldigt konstigt, jag satt i lördags ute i skuggan njöt av värmen och målade lite med mina  Distress Ink refiller. Det var länge sedan jag gjorde det, men såg en live där en tjej målade med dom och då kunde jag inte låta bli att ta fram mina för jag blev så inspirerad.  Stämplade blommor från Altenew på akvarellpapper och målade med Picked Raspberry, jag som nästan aldrig använder mig av rosa. I söndags kollade jag här i bloggen och vad finns där, jo Britten har målat rosa blommor och använt samma stämplar som jag höll på med, av alla 100-tals stämplar som finns så väljer vi samma. Men korten är olika och Britten målade med Spectrum Noir Illustrator.


Stämplade också blad från samma stämpelset med Watermarker på svart restpapper och embossade med guld. De yttersta blommorna har jag satt fast med Scor tape och blomman  i mitten sitter med foam tape från en jumpo rulle. På blomman har jag även använt en penna från setet Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pens.
Insidan fick  också en svart remsa med guldblad, gjorde en liten tag och stämplade och embossade texten.  Kortets storlek är ca 8×4″

Material:
Bazzill Classic Cardstock 12X12, 25/Pkg – Eggshell
Altenew Clear Stamps 6X8 – Wallpaper Art
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Tim Holtz Distress Ink Re-Inker 14ml – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Ink Re-Inker 14ml – Spiced Marmalade
Prima Watercolor Paper Pad 8X8 20/Pkg
VersaMark Watermark Stamp Pad
Stampendous Detail Embossing Powder 18gr – Gold Opaque
New Original Misti Stamping Tool
Sizzix Heat Tool Dual Speed
Scor-Tape .375X27yd
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter
Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pens 3/Pkg – Precious Metals 883N
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *