Happy Birthday med Lawn Fawn och Tim Holtz

Denna veckan har jag använt mig av en ny Shifter Stencil och en ny Dies från Lawn Fawn, av detta blev det två Födelsedagskort och ett antal bakgrunder som kommer i ett senare blogginlägg.

Här ser ni alla mina Distress Dynor, Stenciler, Liquid Pearl den nya Diesen från Lawn Fawn och det härligt Turkosa Centura Pearl från Crafters Companion.

Först tänker jag visa hur jag ”fyller i” mina Shifters linjer. Detta gör jag genom att färga in dem med Distress Paint Black Soot. När det har torkat en kort stund torkar jag bort allt överflöd med ett hushållspapper och om det inte räcker så torkar jag med en Babywipes.

Resultatet är detta som jag vill ha att alla det små linjerna blir svarta för att då är det lättare att göra förflyttningarna så att det blir rätt. Som ni ser har jag även fyllt i nummret på stencilen för då är det lättare att se vad den heter.

Det här är mina två bakgrunder och sedan för att inte slösa på allt pigment som fortfarande fanns kvar på stencilerna har jag Sprayat på stencilerna och sedan vänt dem med den sprayade sidan nedåt och då fått en andra generation av mitt ”tryck”.

Jag har länge saknat just den här Diesen med Birthday så jag blev väldigt glad när den kom på sista Lawn Fawn sändningen 🙂 . Texten kommer från Lawn Fawn och Altenew. Det blå dekorationen är Liquid Pearl som jag gjort små pärlor med hjälp av Wendy Vecchi-Perfect Stylus Set.

Det färdiga kortet blev så här till en tjej som gillar Turkost och Blå-Vitt och som är helt Grym precis som hon är <3 .

 

Mitt andra kort går i färgerna Rosa och Lila och passar min andra jubilar perfekt.

Denna gången så har jag lagt ränderna ner och i ena kanten har jag matchat min bakgrund med Crafters Companions Centura Pearl som jag även använt när jag tagit ut min Birthday dies. För att få lite höjd så har jag satt den på vit Foam och en rosa glittrig sytråd under själva hälsningen. Det stämplade texterna kommer från Lawn Fawn och Altenew stämplade med Archival Ink.

 

Material:
Wendy Vecchi Make Art Perfect Stylus Set
Liquid Pearls Dimensional Pearlescent 18ml – Ocean Blue
Liquid Pearls Dimensional Pearlescent 18ml – Dazzle
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Fuchsia
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Turquoise
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Year Six
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Shifter Mint
Lawn Fawn Dies – Scripty Birthday
Altenew Clear Stamps 6X8 – Simply the Best
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Really High Five
Tim Holtz Distress Paint Flip Top 29ml – Black Soot
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Gloss White 651N
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Stampendous Detail Embossing Powder – White

 

Idag slutar min sommar ja eller i alla fall så är det dags att börja jobba igen efter en superhärlig Sommarsemester eller #hemester som vi haft i år. Jag hoppas att ni som jag är super laddad för resten av 2020, det kan ju bara bli bättre.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *