So Very Grateful For Our Friendship – Ett CAS-kort av Anna

Hej alla fina! Här uppe i Hälsingland, där jag bor, börjar hösten verkligen göra sig påmind. Vi hade bara 2 grader i morse och på sina håll var det även lite frost. Men på något sätt är ändå hösten en favorit för mig, den kommer med ett lugn på något sätt… Nåväl, nog svamlat 🙂

Jag har iallafall ett höstigt kort att bjuda på idag där jag lekt loss med den otroligt fina kollektionen Fallen Leaves av Kaisercraft. Lövet på kortet är färglagt med olika gula, orange och roströda Spectrum Noir Illustrator pennor.
Jag bjuder på en liten ”steg för steg” i bilder, efter fotona på mitt kort, som jag tror talar för sig själv. Inga konstigheter 🙂

Nuuu köör vi!!

Material:

Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Fallen Leaves
Kaisercraft Clear Stamp 6X4 – Fallen Leaves
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Weathered Wood
Echo Park Adhesive Enamel Dots 60/Pkg – Scenic Route
Spectrum Noir Illustrator Markers
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Stamping Tool
Sizzix Accessory 6×8,5 5/Pkg – Sticky Grid Sheets

Anna xoxo

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *