Spectrum noir Illustrator

Stämpeln är från ett set med 3 stämplar och tanken är väl att man skall färga in stämplarna, först stämpel 1 med en färg och stämpla den, sedan 2:an med en annan färg och stämpla över det första trycket och till sist 3:an överst. Men här har jag bara använt nr 3 och målade blommorna istället med mina alkoholbaserade Illustrator pennor. Det finns 216 färger att välja på, så du kan säkert hitta dina favoritfärger.

Texten är från hÄnglar & Wings och jag har stämplat den med watermark stamp på en remsa av Heat Resistant Acetate och embossat med vitt. Vek remsan runt panelen där jag ville ha texten och tejpade fast på baksidan, sedan tejpade jag panelen på en svart kortbas i storlek ca 4 x 5,5″.

Material:
Crafters Companion Background Layering Stamps – Floral Cascade
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack 16/Pkg 
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Illustrator lösa pennor
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Insidespepp
VersaMark Watermark Stamp Pad
Lawn Fawn Embossing Powder – White
Crafters Companion Heat Resistant Acetate
Scor-Tape 0.5´X27 Yds
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black

Ha det gott, ses snart här igen…….

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *