Enkla kort med Rangers crackling campfire och hÄnglar & Wings

Måste ju bara prova den nya färgen från Rangers Crackling campfire. Jag använde mig av hÄnglar & Wings härliga text ”du är helt fantastisk”.

Provade  både embossing glaze och Distress oxide dynan. 
Var lite coolt för det blev lite olika effekter beroende på vad jag valde att stämpla med inan jag la på glazen.

img_5305

På det första kortet har jag valt att stämpla med distress oxide crackling campfire och sedan använda Glasen på det.  Notera att det blir då en mörkare röd.

IMG_5306

På det andra kortet valde jag vanlig embossing dyna från rangers och glaze. Notera att det blir ljusare i färgen. Tycker det var en härlig effkt på det här kortet har jag även skapat bakgrunden med distress oxide dynan crackling campfire. Stämplade på min Glasmatta la på lite vatten och målade sedan och stänkte bakgrunden med den färgen. Notera att den är också lite ljusare men mest för att jag blandade ute den med mer vatten och torkade av färgen lite när den var påmålad med hushållspapper.

IMG_5307

Material

 hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter #3 A7

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Crackling Campfire

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Crackling Campfire

Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched 4 Bar Rectangles

Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Mono Classic White/Canvas

Hoppas ni får en härlig lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *