Kort med Gemini och hÄnglar&Wings stämplar.

Idag tänkte jag att använda en av diesen som är med i detta setet från gemini, crafter companion. Jag satte fast akvarellpappret med lite tape på baksidan för att pappret ska vara kvar när jag stämplar motivet.
I detta setet finns det stämplar och tre olika kant dies så man kan skära kortet på några olika sätt. Jag skar det på höger sidan denna gången. Nu när jag satt fast akvarellpappret så stämplade jag med svart versafine.
Jag skar ut höger sidan med hjälp av diesen och lossade sedan akvarell pappret. Målade sedan blomman och musen med primas akvarellfärger.
Tog fram en text från hÄnglar&Wings som jag stämplade på framsidan.
Så här ser det ut från sidan.
Det var allt för denna vecka, vi ses om 14 dagar. Kram <3

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
 Bazzill Cardstock

Gemini Character-Over-The-Edge Stamp & Die – Have A Mice Day
 hÄnglar & Wings Clear Stamps – Babylycka

Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Pastell Dreams
VersaFine Ink Pad Onyx Black
New Original Misti Stamping Tool

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *