Cute Snapshot – Simple Stories Cozy Days

Hej alla godingar! 

Anna här idag med en härlig layout som kom till på min senaste Facebook Live här hos CiLi in Papers. Jag har använt mig av den superfina kollektionen Cozy Days av Simple Stories. För min bakgrund har jag använt min vanliga ”knöla ihop en plastpåse inksmooshing teknik” 🙂 Om ni vill se vad jag menar så kika på videon här nedan. Min titel kommer från kollektionen 5th & Monaco av Pink Paislee. Jag har även stänkt litegrann med dels Gloss Spray av Dina Wakely och lite Shimmer Spray från Dyan Reaveley’s Dylusions. Naturligtvis så blev det en och annan söm med min gamla trogna symaskin också och även lite sytrådstrassel så klart 😉

Nä men nu så drar vi igång!

https://www.facebook.com/115760251795331/videos/665232291050209

Material:

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Coconut Swirl
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Cozy Days
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 65/Pkg – Cozy Days
Simple Stories Foam Stickers 59/Pkg – Cozy Days
Dylusions Acrylic Paints 29ml
Dina Wakley Akrylfärg
Dina Wakley Gloss Spray
Dylusions Shimmer Spray
Pink Paislee 5th & Monaco Thickers Stickers 5.5X11 35/Pkg – Right Here Phrase
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Dimensional Foam Pads 25mm 9752E
Lawn Fawn Glue Tube
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
Tonic Tim Holtz Haberdashery Scissors 5
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E
Tim Holtz Tonic Studios Craft Guillotine 22cm – 160E

Kram Anna

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *