Layout med Nuvo glimmer paste och Tim Holtz stenciler

Det blev en enkel layout idag. Utmanade mig själv att inte använda några papper utan endast använda allt annat, förutom bakgrundspappret då 🙂

Man kan börja på många sätt normalt brukar jag börja med att kludda med färg eller oxider i bakgrunden men idag började jag med glimmer pasten. Var på Cili in papers igår och köpte den här underbara gröna pasten som passade perfekt till tröjan på fotot. 

IMG_6129

IMG_6115

Efter det så målade jag lite på bakgrunden och därefter dekorerade jag. Men tyckte det blev väldig tomt så jag kletade ut lite oxider på mitt underlägg sprayade med vatten och tog min spatel och stänkte lite färg här och där. För att inte få färg på fotot så brukar jag lägga över en bitt papper eller plast. Idag blev det lite taggar som lag kvar på bordet. Kan alltid använda taggar till allt liksom 🙂

IMG_6118

IMG_6120

Material

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Pineapple Delight 1907N
Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Green Envy 1902N
Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 37
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Mosaic
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Argyle
Simple Stories Foam Stickers 57/Pkg – Bro & Co.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mowed Lawn
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Twisted Citron

Hoppas ni får en härlig lördag

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *