Sizzix Surfacez Shrink Plastic – White

Nu har jag börjat göra mina julkort. Här har jag använt papper från nya Maja design´s serie Traditional Christmas och tanken är att de skall se ut som paket. Om paket har man ju snöre eller band, men jag fick gräva djup i gömmorna för att hitta något som passade.Liten etikett skall man också ha. Har gjort dessa av shrink plastic från Sizzix.Jag skar ut shrink plasticen i remsor som är 5×2″ och stämplade God Jul texten som kommer från hÄnglar & Wings på dom. Här använde jag min Misti för jag behövde stämpla några gånger för att få texten svart. Sedan värmde jag på plasten och då drar den ihop sig och krymper. Plasten blir riktigt varm så akta fingrarna för man kan behöva hjälpa till lite så att den öppna sig och så trycker man till den lilla plastbiten så att den blir platt, jag använde ett stämpelblock.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Tradition – Red
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Tradition – Green
Maja Design Traditional Christmas 12X12 – Merry and Bright
Maja Design Traditional Christmas 12X12 – Holly and pine
Sizzix Surfacez Shrink Plastic 8.5X11 10/Pkg – White
Tim Holtz Tonic Studios Craft Guillotine 22cm – 160E
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter
New Original Misti Stamping Tool
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Sizzix Heat Tool Dual Speed
Scor-Tape 0.5´X27 Yds
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200NDet här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *